На IX Чемпіонаті світу з футболу серед української діаспори перемогла команда з Румунії

На IX Чемпіонаті світу з футболу серед української діаспори перемогла команда з Румунії

Фото
Укрінформ
Команда філії Марамуреш Союзу українців Румунії стала переможцем IX Чемпіонату світу з футболу серед українських діаспорних команд, який відбувся в українському місті Ірпінь.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив Союз українців Румунії.

Українські футболісти з Румунії здобули світову першість серед закордонних українців після перемоги у фіналі над командою Ізраїлю по пенальті з результатом 4:3.

Бронзові медалі змагання виграла команда з Польщі «Імпульс», яка перемогла своїх співвітчизників – команду «Пульс» з рахунком 2:0.

Зауважимо, що у цьогорічному чемпіонаті брали участь вісім команд із трьох континентів світу, загалом – понад 140 учасників. На спортивний захід з’їхалися команди з Канади, Ізраїлю, Угорщини, Румунії, Молдови та Польщі.

Організаторами заходу виступили Міністерство молоді та спорту України, Міжнародна організація українських громад «Четверта хвиля», Українська асоціація футболу, Київська обласна державна адміністрація, Ірпінська міська рада та Університет державної фіскальної служби.

Нагадаємо, на VIII Чемпіонаті Світу з футболу серед українських діаспорних команд взяли участь збірні українців Ізраїлю, Польщі, Данії, Франції та Канади.

Як повідомляв Укрінформ, у Фінляндії до річниці незалежності України провели турнір з мініфутболу.

Фото: Союз українців Румунії 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-