Діаспора взяла участь у фестивалі в Румунії

Діаспора взяла участь у фестивалі в Румунії

Фото
Укрінформ
Ансамблі «Задунайська Січ» – дорослі та «Задунайська Січ» – молодь Тулчанської філії Союзу українців Румунії взяли участь у XVІ-му Фестивалі Міжетнічного Тижня.

Як передає Укрінформ, про це Cоюз українців Румунії повідомив у Фейсбуці.

«Концерт, що відбувалося на сцені на Громадянській площі в центрі м.Тулча, запропонував глядачам адаптацію оповідання «Сорочинський ярмарок», поставленого Асоціацією Європейський центр різноманітності», – йдеться в повідомленні.

Під час фестивалю ансамбль «Задунайська Січ» – дорослі виконав кілька старовинних українських пісень, а молодіжний колектив «Задунайська Січ» завершив виставу традиційними українськими танцями, якими привів у захват публіку.

Культурний захід був організований Центром EUdivers, Тулчанською повітовою радою, Фондом молоді повіту Тулча та Асоціацією психологів-підприємців повіту Тулча.

Нагадаємо, філія Союзу українців Румунії у Марамуреському повіті у партнерстві з Українською православною парафією Кривий організувала захід з нагоди престольного свята православної церкви Святого Пантелеймона у цьому селі, в якому більшість населення становлять українці.

Фото: СУР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-