ЦВК акредитувала міжнародних спостерігачів КРЦ на всеукраїнські референдуми

ЦВК акредитувала міжнародних спостерігачів КРЦ на всеукраїнські референдуми

Укрінформ
Центральна виборча комісія України (ЦВК) акредитувала офіційних міжнародних спостерігачів від неурядової організації закордонних українців «Координаційний ресурсний центр» (КРЦ) на всі всеукраїнські референдуми, проведення яких заплановано у 2021-2022 роках.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці КРЦ.

«Акредитовані міжнародні спостерігачі приєднаються до Спеціальної моніторингової Місії КРЦ. Запрошуємо зголошуватись до міжнародних місій КРЦ», – йдеться в повідомленні.

Зауважується, що координаторкою місій КРЦ є Владислава Полакова. КРЦ приймає пропозиції на спостереження від добровольців, просить вашої допомоги. Заявки, пропозиції тощо приймаються також на crcobservers@gmail.com.

Анкети тут:

https://forms.gle/Lc4J6ZshwNx58ac5A (референдуми);

https://forms.gle/rEUuVgMDzxs29fxJ6 (вибори).

Міжнародні місії КРЦ єдині офіційні місії міжнародної організації з Чехії, які також здійснювали у 2020 та здійснюють у 2021 спостереження за всіма виборами в Україні;

З усіма запитаннями щодо міжнародних місій КРЦ просять звертатися до Владислави Полакової, координаторки Місії КРЦ або на електронну адресу crcobservers@gmail.com.

Міжнародна неурядова організація «Координаційний ресурсний центр» є міжнародним інформаційним об’єднанням, яке здійснює свою діяльність в Україні та державах-членах НАТО і ЄС. Головні проєкти міжнародного об’єднання: Інформаційний портал, Спеціальна моніторингова місія КРЦ, Соціальне підприємництво, Молодіжний парламент УНС, НАШІ, Екологічне просвітництво, Моніторинґ і відновлення навколишнього середовища, КРЦ – корпус спостерігачів на виборах.

Нагадаємо, ЦВК акредитувала офіційних спостерігачів від КРЦ, які здійснюють спостереження за всіма виборами в Україні.

Фото: ЦВК

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-