У Канаді відбувся вишкільний табір СУМ «Єдина Україна»

У Канаді відбувся вишкільний табір СУМ «Єдина Україна»

Фото
Укрінформ
Спілка Української Молоді в Канаді провела перший в її історії гібридний денний вишкільний табір «Єдина Україна» ім. Основоположників СУМ у Діаспорі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті СУМ.

«Гібридний денний табір тому, що в ньому безпосередню участь брали 15 членів Юнацтва з осередків Оттава, Етобіко та Міссісага і, віртуально, 10 членів з осередків Калгарі та Монреалю», – пояснили в Крайовій Управі СУМ цього терену.

Провадила вишкіл команду табору в складі подр. Ірка Шуст – комендант, подр. Наталка Штурин і Таня Чолій – головні виховники, др. Гарі Несмашний – технічний адміністратор. Їм допомагали виховники подр. Ганя Остап’юк, Ніна Костик, Христя Загірська і Наталя Мелиш.

Зауважується, що у перший день табору, таборовики мали нагоду послухати й оглянути презентації Ґенерального Капелана СУМ, владику Степана Суса на тему «Церква»; Президента Світового конґресу українців і члена СУМ, др. Павла Ґрода на тему цьогорічного гасла «Гордо несім нашу славу» і дещо навчитися про «Закони старшого юнацтва» з подр. Ларисою Стех і «Особовість СУМівця» з подр. Танєю Чолій.

Крім того, таборовики працювали над груповими проєктами на різні теми у зв’язку з 30-літтям Незалежності України, які представила подр. Ірка Шуст.

Нагадаємо, Ювілейний прапор Спілки української молоді у рамках естафети до 75-ліття відновлення СУМ в діаспорі завершив мандрівку Піренейським півостровом і тепер перебуває у Великій Британії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-