Дипломати Посольства України в Кенії відвідати заснований українцями сиротинець

Дипломати Посольства України в Кенії відвідати заснований українцями сиротинець

Фото
Укрінформ
Посол України Андрій Праведник разом з іншими дипломатами Посольства в Кенії відвідали у місті Кісуму сиротинець Daddy’s Home, заснований українськими місіонерами Іриною та Ростиславом Антонець у рамках осередку «Місії сприяння».  

Як передає Укрінформ, про це повідомило посольство України в Республіці Кенія.

«Під час візиту дипломати провели презентацію «Обираючи професію мрії» для дітей Daddy’s Home та місцевої школи Victory Christian Primary School. Під час презентації дітям розповіли про шляхи вибору майбутньої професії через зокрема раннє планування професійної діяльності та визначення власних інтересів», – розповіли у дипустанові.

Андрій Праведник серед іншого заохочував учнів, особливо дівчат, керуватися у своєму виборі тим, чим вони по справжньому захоплюються, та не зважати на будь-які стереотипи.

«На завершення презентації учні висловили свої враження та мрії про майбутню професію у малюнках. Андрій Праведник побажав дітям успіхів та всього найкращого у їхніх подальших починаннях», – додали у Посольстві.

Нагадаємо, актив української спільноти в Найробі, посольство України в Кенії та представники програми ООН доєдналося до глобальної кампанії Greening of the Planet («Озеленення планети»), висадивши в міському парку «Карура форест» три саджанці екзотичних дерев.

Фото: посольство України в Республіці Кенія

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-