Посольство України провело конференцію щодо поширення української літератури в Кувейті

Посольство України провело конференцію щодо поширення української літератури в Кувейті

Укрінформ
Відбулася перша в історії двосторонніх відносин між Україною та Кувейтом онлайн-конференція «Українська література виходить на книжковий ринок Кувейту» (Ukrainian literature entering Kuwait book market). 

Як передає Укрінформ, про це повідомило посольство України в Державі Кувейт.

Віртуальний захід провело посольство за сприяння МЗС України та Українського інституту книги з метою просування української літератури, перекладеної на арабську мову, на кувейтському книжковому ринку. 

Читайте також: У Кувейті запланували випустити книгу про видатного українського тренера

«У результаті заходу, у якому взяло участь понад 50 осіб, було встановлено безпосередній контакт між українськими та кувейтськими зацікавленими сторонами у сфері книговидання – письменниками, перекладачами, представниками найбільших українських та кувейтських видавництв. Ключові доповідачі конференції з-поміж 12 спікерів підтвердили зацікавленість надалі проводити індивідуальні переговори щодо започаткування перших комерційних літературно-перекладацьких проєктів між Україною та Кувейтом», – ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, посол України в Кувейті Олександр Балануца резюмував Генеральному директору кувейтського видавництва That Al-Salasil С. Аль-Мансуру проєкти посольства у сфері книговидання та просування української літератури в Кувейті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-