Українська громада Азербайджану висадила дерева у стародавньому місті

Українська громада Азербайджану висадила дерева у стародавньому місті

Укрінформ
Актив української громади Азербайджану, почесний консул України Гасимов Мехрали та українські дипломати долучилися до міжнародного екологічного проєкту «Озеленення планети» Greening of the Planet, висадивши 15 дерев сосни ельдарської у стародавньому місті Шемахи.

Як передає Укрінформ, про це повідомило посольство України в Азербайджанській Республіці.

«Після участі в екологічній акції  для активних членів української громади була організована поїздка до одного з найцікавіших місць Азербайджану – Шемаха Сафарі-парку. Це місце відоме тим, що на теренах цього унікального парку живуть сотні різних тварин, серед них європейські олені, південноамериканські лами та альпаки. Останні особливо сподобалися нашим дітлахам», – ідеться в повідомленні.

Зауважується, що участь в акції  стала не лише символом турботи про екологію, але й показником міцної взаємоповаги та справжнього братерства між українським та азербайджанським народами.

Нагадаємо, у рамках акції Greening of the Planet в Україні та різних куточках земної кулі планується висадити 1 мільйон дерев. Символічне мільйонне дерево планується висадити у Києві.

Як повідомляв Укрінформ, посольство в Азербайджані долучилося до акції «Народжені у вишиванках» – вишиванки вручили маленьким громадянам України, народженим у цій країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-