Міжнародна школа україністики «Крок до України» вперше відбудеться взимку

Міжнародна школа україністики «Крок до України» вперше відбудеться взимку

Укрінформ
Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою (МІОК) Національного університету «Львівська політехніка» запрошує на навчання у ХІV Міжнародній школі україністики «Крок до України» в режимі онлайн, яка вперше пройде взимку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сторінці Крок до України – МІОК в Фейсбуці.

«Вперше взимку! 25 січня - 7 лютого 2021 року МІОК запрошує на навчання у ХІV Міжнародній школі україністики «Крок до України» в режимі онлайн», - йдеться у повідомленні.

У школі пропонують 2 тижні інтенсиву з вивчення української мови як іноземної відповідно до рівнів володіння мовою: початковий (А1–А2), середній (В1–В2), високий (С1–С2); щоденні заняття у малих групах (до 4 осіб) і щоденну розмовну практику з носієм мови; дискусійні розмовні клуби вихідного дня (субота, неділя).

На вибір є дві опції графіку занять (київський час): з 10:00 та з 15:00.

Зареєструватися та отримати детальнішу інформацію можна за посиланням: https://bit.ly/2FzSfzv.

Як повідомлялося, 26 липня завершила роботу ХІІІ Міжнародна літня школа україністики МІОКу «Крок до України». Відбулося вручення сертифікатів 20 слухачам з Аргентини, Бразилії, Німеччини, Іспанії, Польщі, Росії та Румунії.

Школа вперше пройшла в режимі онлайн. Новими були також форма, засоби, програма, методика, країни учасників та багато іншого.

Читайте також: Українська суботня школа в Анталії отримала більше 200 книг для своєї бібліотеки

Зазначається, що студенти два тижні навчалися за оригінальними авторськими методиками, апробованими за кордоном. Учасники програми отримували максимум інформації за мінімум часу, практикували мову на щоденних розмовних практиках з носіями мови, під час зустрічей з відомими сучасниками, здобували досвід публічних виступів українською та створювали середовище, в якому навіть після закінчення школи можна практикувати мову.

Фото: Крок до України - МІОК

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-