У Лісабоні пройде благодійна виставка картин учасників АТО/ООС

У Лісабоні пройде благодійна виставка картин учасників АТО/ООС

Укрінформ
Благодійна виставка картин учасників АТО/ООС, які зазнали важких поранень, відбудеться в столиці Португалії 18 січня.

Про це повідомляється на сторінці події у Facebook.

«Вперше у Португалі! Благодійна виставка картин учасників бойових дій АТО/ООС, а саме Арт-терапії "Стежками війни", - йдеться в анонсі.

Як зазначається, захід урочисто відкриється 18 січня о 14:00 за адресою: Palacio da Independepencia Largo São Domingos 11, 1150-062 Lisboa Rossio. Відвідати експозицію можна буде до 22 січня з 10:00 до 19:00.

Виставку організовано благодійною асоціацією «Янголи милосердя» (Португалія). «За підтримки Міністерства у справах ветеранів України та зі співорганізатором виставки в Україні – Вікторією Шинкаренко, ми маємо честь представити виставку в Португалії, де зібрано понад 200 робіт учасників бойових дій з усієї України. Це картини та вишиті ікони. Роботи добровольців з усіх частин України, які пройшли непростий шлях і знаходяться у важкому стані, але не здаються, надихаються мистецтвом і поступово відновлюють сили та бажання жити далі», - йдеться в анонсі.

Читайте також: У діаспорі висловили співчуття постраждалим через лісові пожежі в Австралії та закликали до допомоги

Організатори заходу запрошують українців Португалії та всіх, хто співчуває Україні, відвідати виставку та придбати вподобані роботи. Виручені кошти передадуть авторам картин, адже всі вони потребують довгого лікування та реабілітації.

Фото: Благодійна асоціація «Янголи Милосердя» у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-