Посол України в Австралії пообіцяв діаспорі продовження співпраці та подальшу підтримку

Посол України в Австралії пообіцяв діаспорі продовження співпраці та подальшу підтримку

Фото
Укрінформ
Посол України в Австралії Микола Кулініч та голова Союзу українок Австралії Люба Квасниця під час зустрічі обговорили подальшу співпрацю.

Про це йдеться на сторінці Посольства України в Австралії у Facebook.

«Посол України в Австралії Микола Кулініч та голова Союзу українок Австралії Люба Квасниця обговорили співпрацю у сфері культурної дипломатії та просування позитивного іміджу України в Австралії», - йдеться у дописі.

Посол подякував українкам Австралії за співпрацю та пообіцяв підтримку подальших проєктів, які єднають австралійське українство.

Люба Квасниця  презентувала Посольству чудовий календар, виданий жіноцтвом Австралії за результатами яскравого шоу з презентації українських вишиваних строїв, організованого цього року дипустановою у взаємодії з місцевими українськими громадами у Національній галереї Австралії.

Як повідомляв Укрінформ, у лютому Посол України в Австралії Микола Кулініч провів зустріч з крайовою управою Союзу українок Австралії (Ukrainian Women's Association in Australia). Під час заходу відбулося, зокрема, обговорення нових спільних проєктів, спрямовані на утвердження позитивного іміджу України в Австралії.

Читайте також: Епіфаній розповів представникам Світового конґресу українців про процес визнання ПЦУ

Як відомо, Союз українок Австралії (СУА) - громадська організація і перша українська жіноча організація в Австралії.Заснована у 1949 р. Наразі СУА нараховує 850 членів, має 18 відділів, 5 штатових осередків і крайову управу, осідок якої міняється по штатових осередках, залежно від її особового складу. Сфери діяльності організації -  культурно-освітня, суспільної опіки, допомога молодіжним організаціям і рідним школам, збереження та плекання українського народного мистецтва, зовнішні зв’язки, видання журналу «Наше слово».

Фото: сторінка Посольства України в Австралії / Embassy of Ukraine in Australia у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-