В Ірпіні відкривається VІІI Чемпіонат світу з футболу серед українських команд діаспори

В Ірпіні відкривається VІІI Чемпіонат світу з футболу серед українських команд діаспори

Розклад
Укрінформ
VІІI Чемпіонат світу з футболу серед українських діаспорних команд розпочнеться 9 вересня в Ірпіні.

Про це повідомляється на офіційному сайті Ірпінської міської ради.

«З 9 по 15 вересня 2019 року в Ірпені та Вишгороді відбудеться VІІI Чемпіонат світу з футболу серед українських діаспорних команд. У змаганнях братимуть участь 6 команд, у складі яких будуть грати українці з Греції, Данії, Ізраїлю, Канади, Республіки Молдова, США, Польщі, Угорщини, Франції, Швеції», - йдеться на сайті. 

Захід відбуватиметься за сприяння Світового конґресу українців (СКУ).

Керівництво та координацію проведення міжнародних змагань здійснюватимуть Міжнародна організація українських громад «Четверта Хвиля» (Торонто, Канада), Міністерство культури, молоді та спорту України, Ірпінська міська рада, Вишгородська міська рада, Українська асоціація футболу, Київська обласна державна адміністрація, управління спорту Київської обласної державної адміністрації, Київська обласна федерація футболу та Університет державної фіскальної служби України.

"Цього року, на відміну від попереднього, коли Ірпінь був єдиним господарем цього Чемпіонату, змагання відбуватимуться ще й у Вишгороді. У нашому місті ігри турніру пройдуть на стадіоні «Чемпіон». Запрошую усіх шанувальників здорового способу життя до Ірпеня на свято спорту, миру та єднання!", - зазначила в.о. міського голови – секретар Ірпінської міської ради Анастасія Попсуй.

Згідно з розкладом, перший ігровий день розпочнеться 10 вересня, урочисте відкриття стартує о 9:30.

Нагадаємо, Чемпіонат світу з футболу серед діаспорних команд проводиться з метою: зміцнення дружніх відносин і єднання української еміграції з рідною державою; залучення до занять фізичною культурою і спортом широких верств населення; організації активного спортивного дозвілля; пропаганди олімпійських ідей шляхом запровадження здорового способу життя; популяризації футболу в Україні.

Фото: Укрінформ, сайт Ірпінської міської ради

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-