В дипустановах України за кордоном замайорів кримськотатарський прапор

В дипустановах України за кордоном замайорів кримськотатарський прапор

Фото
Укрінформ
У середу, 26 червня, в Україні та світі відзначається День кримськотатарського прапора.

З нагоди свята в закордонних українських дипвідомствах по всьому світу урочисто піднято національний прапор кримськотатарського народу.

День кримськотатарського прапора у Консульстві України в Бресті.

У Лівані біля Посольства України замайорів прапор кримськотатарського народу.

День кримськотатарського прапора в Посольстві України в Туркменістані, місто Ашгабат.

 

З нагоди Дня кримськотатарського прапору, в Посольстві України в Державі Кувейт відбулося урочисте підняття прапора кримськотатарського народу.

До Дня кримськотатарського прапора в Посольстві України в Республіці Корея поряд з Державним Прапором України піднято прапор кримськотатарського народу.

26 червня у Генеральному консульстві України в Санкт-Петербурзі  поруч з Державним прапором України замайорів національний прапор кримських татар.

Посольство України в Північній Македонії приєдналося до урочистих заходів з нагоди відзначення Дня кримськотатарського прапора.

На відзначення Дня кримськотатарського прапора у Посольстві України в Аммані урочисто підняли стяг кримськотатарського народу.

День кримськотатарського прапора відзначають в Словенії. 

"Висловлюємо щиру підтримку кримськотатарському народу у цей важкий для нації час. І ще раз наголошуємо, що Крим-це Україна, незважаючи на спробу держави-агресора змінити хід історії! Українці та кримські татари єдині у своїх прагненнях до незалежності та національної самобутності", - наголосили в Посольстві України в Республіці Словенія.

В Посольстві Україні в Південно-Африканській Республіці було урочисто відзначено День кримськотатарського прапора. 

Брюссель також відзначає День кримськотатарського прапора.

"Спільними зусиллями продовжуємо боротися за звільнення Криму від російської окупації та свободу всіх політв’язнів!", - йдеться у повідомленні Представництва України при Європейському Союзі та Європейському Співтоваристві з атомної енергії у Facebook

"26 червня відзначаємо День кримськотатарського прапора, який є символом боротьби та незламності кримськотатарського народу", - йдеться у дописі Посольства України у Франції в Facebook.

Фото з сайтів посольств України та сторінок у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-