В українських школах в Туреччині почалися канікули

В українських школах в Туреччині почалися канікули

Фото
Укрінформ
Міжнародний український ліцей ім. Тараса Шевченка у Стамбулі, українські суботні школи в Анкарі, Стамбулі та Анталії відзначили закінчення навчання та початок літніх канікул. 

Для учнів деяких зі шкіл будуть організовані літні табори, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Уроки закінчилися, попереду пора канікул. Сьогодні вся шкільна родина разом. Нас поєднує любов і повага до школи, дружба і злагода об’єднує всіх присутніх: учнів, батьків, викладачів», - звернулася до учнів директор суботньої школи в Анкарі Валентина Хорунжа.

В Анкарі діти показали виставу «Як козенята маму шукали» та станцювали гопак. Учнів школи нагородили грамотами за жагу до знань та успіхи у навчанні.

У Міжнародному українському ліцеї ім. Тараса Шевченка у Стамбулі відбулося свято останнього дзвоника, було вручено свідоцтва та атестати про освіту державного зразка Міжнародної української школи (МУШ) Міністерства освіти і науки України.

Суботня школа громади "Українська родина" в Анталії після закінчення навчання організовує для дітей з українських родин літній табір. Усі бажаючі можуть долучитися, обмеження по віку 7-14 років.

Фото: Ольга Будник

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-