День матері відзначили в українській школі в Торонто

День матері відзначили в українській школі в Торонто

Фото
Укрінформ
В Українській суботній школі ім.Юрія Липи в Торонто відбувся святковий концерт до Дня матері.

Про це йдеться на сторінці школи у Facebook.

«Мамин День у школі ім.Юрія Липи! 11 травня 2019 року у Торонто учні та вчителі Школи Української Спадщини ім.Юрія Липи влаштували надзвичайно гарний концерт!», - йдеться у повідомленні.

Під час свята лунали вітання, віршики і пісеньки від учнів школи.

У рамках свята було навіть справжнє дефіле - показ весняної моди від учнів 4-го класу. Хлопці та дівчата демонстрували власноруч виготовлену модну колекцію "Діти - наші квіти".

Зазначається, що для кожної мами і бабусі діти власноруч зробили подарунки на свято. «Усі глядачі були задоволені і понесли додому у серцях велику радість і гарний настрій», - йдеться у повідомленні.

Організаторами концерту виступили Анна Никифорук (сценарій та режисура), Аліна Коломієць (вчитель музики), Ольга Попович та Ольга Кіт (декорування залу) та викладачі.  Ведучими концерту були 9-класники Євгенія Жупанин та Павло Славатинський.

У школі подякували учням за гарні виступи, батькам за те, що довіряють навчання і виховання своїх дітей школі ім.Юрія Липи, а вчителям - за організацію та проведення концерту, а також за працю з дітьми.

Фото: сторінка Yuri Lypa Ukrainian School / Школа ім.Юрія Липи у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-