Діаспора обурена заявою у Зеленського про

Діаспора обурена заявою у Зеленського про "жертв чорних технологій"

Укрінформ
В українській діаспорі висловлюють жорстке обурення заявою представника команди Володимира Зеленського, що українці за кордоном стали «жертвою чорних технологій» і тому не підтримали новообраного Президента України на виборах.

У діаспорі обурені заявою представника команди Зеленського, що стали «жертвою чорних технологій»

Заява представника команди Зеленського – Дмитра Разумкова – активно обговорюється у соціальних мережах, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Шановні українці в діаспорах по всьому світу. Просимо вас відреагувати на заяву новообраного президента України і його команди. Так, це уже край! Це цинічна маніпуляція! Вони називають діаспору жертвою. Вони не поважають наш вибір. Ви будете мовчати?» - йдеться у заяві керівника Всесвітнього руху патріотів України Ірини фон Бург на її сторінці у Facebook.

Вона наголосила, що українці в діаспорах проголосували за європейський напрямок розвитку України.

Українська активістка у Парижі Оксана Чорна пояснила, що українці за кордоном віддавали свої голоси за Петра Порошенка тому, що підтримали незалежну Україну, сильну армію, реформи.

«Віддавали голоси за лідера, якому довіряють і яким пишаються… Я, активіст, волонтер, організатор багатьох культурних проектів, заявляю, що мій голос за Петра Порошенка був свідомим і єдино вірним», - заявила Чорна на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Янукович сподівається повернутися в Україну після інавгурації Зеленського

Вона відзначила, що українська громада за кордоном за попередні п'ять років стала потужною силою боротьби за вільну Україну, за її імідж.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Петро Порошенко переміг у закордонному виборчому окрузі з результатом 54,73% новобраного главу держави Володимира Зеленського.

Речник штабу новообраного глави держави Разумков заявив, що українська діаспора за кордоном, проголосувавши за Порошенка, стала «жертвою чорних технологій».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-