Вибори на закордонній дільниці в Ризі проходять спокійно

Вибори на закордонній дільниці в Ризі проходять спокійно

Фото
Укрінформ
Під час другого туру виборів Президента, що проходять на виборчій дільниці, розташованій в Посольстві України в Латвії, голосування проходить без ексцесів. До 15:00 явка становила більше 20%.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Вибори Президента України на виборчій дільниці в Ризі проходять без ексцесів. До 15:00 за інформацією дільничної виборчої комісії явка виборців перевищила позначку в 20%. За тим, як проходять вибори, дивляться спостерігачі, зареєстровані відповідно до закону.

У день виборів у виборчої дільниці, розташованій в Посольстві України, вжиті підвищені заходи безпеки. Співробітникам установи допомагають посилені наряди місцевої поліції.

На виборчій дільниці в Ризі зареєстровані 2387 виборців. У той час, як в першому турі їх було трохи більше 2000. За минулий час ті, хто раніше не встигли оформити своє прикріплення до даної дільниці, зробили це, і тепер отримали можливість проголосувати.

Читайте також: Вибори Президента: як голосують українці у другому турі

У виборчий бюлетень включено двоє кандидатів, які за підсумками першого туру виборів 31 березня отримали найбільшу кількість голосів - шоумен Володимир Зеленський і діючий глава держави Петро Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-