В Анкарі пройшов благодійний захід під егідою дружини українського посла

В Анкарі пройшов благодійний захід під егідою дружини українського посла

Фото
Укрінформ
В Анкарі відбулася зустріч Асоціації дружин дипломатів, акредитованих у Туреччині, програма якого включала промоцію України та благодійний проект зі збору коштів на лікування онкохворих дітей з України.

Захід проходив під егідою посольства України в Анкарі та дружини Надзвичайного і Повноважного посла України Андрія Сибіги, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Це не забавка, не просто зустрічі. Щоразу ми збираємося, вітаємо нових членів чи проводжаємо нових і обов’язково реалізуємо спільно якийсь проект. Ми зібралися сьогодні як для промоції України, так і для благодійної місії – збору коштів на лікування онкохворих дітей з України, які проходять лікування в Туреччині», - зазначила Тетяна Сибіга.

За її словами, подібні зустріч дружин послів відбуваються щомісяця, й кожного разу вони опікуються конкретними проектами.

Благодійний захід в Анкарі на допомогу онкохворим дітям з України / Фото: Будник Ольга, Укрінформ

Перед присутніми виступили хореографічний колектив «Квіти України», що діє на базі Української спілки в Анкарі, оперна співачка Олена Шімшек.

Майстер-клас ліплення вареників із вишнями провів відомий шеф-кухар, володар нагороди Global Chef Award 2017 Юрій Ковриженко.

Під час заходу також було представлено страви турецької кухні та продукти турецького виробництва, вироби з батику української майстрині Анни Полат. Частина коштів від їх продажу пішла на благодійні проекти допомоги онкохворим дітям з України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-