Серіал про сучасну Україну презентували на міжнародному фестивалі у Франції

Серіал про сучасну Україну презентували на міжнародному фестивалі у Франції

Укрінформ
Серіал «Принцип задоволення» («The Pleasure Principle») був представлений на найбільшому міжнародному фестивалі серіалів SERIES MANIA  у місті Лілль (Франція).

Панельна сесія "Heading East: The Pleasure Principle" стала першою офіційною презентацією серіалу на міжнародному ринку, адресованою представникам глобальних і локальних мовних компаній і платформ по всьому світу, повідомляє Новое Время.

«Наш серіал представить сучасну, європейську Україну, як мінімум у трьох країнах, а в перспективі – і в усіх інших європейських країнах», – коментує генеральний продюсер Star Media Влад Ряшин.

Зазначається, що «Принцип задоволення» – масштабний копродукційний проект кінокомпанії Star Media (Україна) за підтримки Міністерства культури України, Apple Film Production (Польща), «Canal+» (Польща) та чеського телебачення. Офіційним дистриб'ютором є компанія Beta Film. За виробництво в Україні відповідає один з лідерів кіно- і телевиробництва – українська кінокомпанія Star Media.

«Принцип задоволення» – це складний проект, що об'єднав таланти з трьох різних країн, які працюють над серіалом. Мені пощастило працювати з найкращими акторами», – каже режисер-постановник Даріуш Яблоньскі.

Сюжет 10-ти серійного детективного трилера розгортається навколо низки моторошних убивств, що відбуваються одночасно в трьох країнах, у кожній з яких місцеві слідчі починають своє розслідування. Дуже скоро з'ясовується, що злочини взаємопов'язані. Героям доведеться працювати разом, щоб зловити холоднокровного вбивцю.

Фільм має по-справжньому зоряний каст, який об'єднав найкращих акторів трьох країн. Слідчих втілять на екрані полька Малгожата Бучковська, чех Карел Роден (The Bourne Supremacy) і українець Сергій Стрельников («Чуже життя», «Пацики», «Чудо за розкладом», «Пристрасті за Чапаєм»). З української сторони до фільму також залучені Станіслав Боклан (зіграє начальника головного героя), Даша Плахтій (зіграє кримінального журналіста) і Наталія Васько (їй дісталася роль патологоанатома). Автор сценарію — Мачей Мачеєвський, у фільмографії якого популярний польський детектив «Поліцейський». 

До виробництва українського блоку залучено професійну команда співробітників Star Media (досвідчені продюсери, команда технічних і творчих фахівців та ін.). Зйомки серіалу відбувалися в Одесі та Києві.

«Досвід Star Media доводить, що українські компанії вже сьогодні в змозі успішно виробляти не тільки локальний контент. І участь у такому масштабному міжнародному проекті як «Принцип задоволення» – яскраве тому підтвердження», – коментує Олексій Терентьєв, продюсер Star Media.

«Копродукція відіграє не останню роль у розвитку світової кіно- і телеіндустрії. Для Star Media це один із пріоритетних напрямів – сьогодні у компанії в активній фазі кілька міжнародних проектів на різних етапах виробництва. Я впевнений, що успішна реалізація такого проекту, як «The Pleasure Principle», відкриє нові можливості для міжнародної копродукції не тільки для нашої компанії», – додав генеральний продюсер Star Media Влад Ряшин.

Прем'єра відбудеться на телеканалі "1 + 1", вона запланована на 2019 рік.

Фото: Star Media

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-