Український театр Фінляндії привітали з професійним святом

Український театр Фінляндії привітали з професійним святом

Фото
Укрінформ
Посольство України у Фінляндії та Ісландії привітало Українськй театр Фінляндії з професійним святом - Всесвітнім днем театру.

Про це повідомляється на сторінці дипломатичного представництва у Facebook.

«У всесвітній День театру від щирого серця хочемо привітати Українськй театр Фінляндії (Ukrainian Theater in Finland) з професійним святом! Ваш театр – це справжня українська перлина в Фінляндії. Пишаємось неймовірним талантом ваших акторів і високо цінуємо самовіддану працю головного режисера Ігоря Фрея (Igor Frei) на ниві театрального мистецтва», - йдеться у повідомленні.

Дипломати подякували колектив театру за дружбу і співпрацю та побажали «неперевершених творчих успіхів, натхнення, нових яскравих вистав, міцного здоров'я, добробуту, а також перемог у ВСІХ номінаціях на міжнародному театральному фестивалі Схід-Захід в м.Краків».

Раніше  на сторінці театру у Facebook повідомлялося, що виставу Українського театру Фінляндії "Зона" за п'єсою сучасного українського драматурга Павла Ар'є "На початку і наприкінці часів" запрошено до участі у VІ міжнародному театральному фестивалі Схід-Захід.  Фестиваль відбуватиметься з 7 по 15 квітня 2019 року в м. Краків, Польща. 

Вистави-учасниці виборюватимуть призи у семи номінаціях: «Кращий театр», «Краща акторка», «Краща акторка другого плану», «Кращий актор», «Кращий актор другого плану», «Краща режисура», «Краща сценографія».

Читайте також: У Канаді можуть зобов’язати соцмережі видаляти екстремістський контент

Фото: сторінка Посольства України у Фінляндії та Ісландії у Facebook, сторінка Ukrainian Theater in Finland у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-