В Аргентині вчили писанкарству за допомоги сучасних технологій

В Аргентині вчили писанкарству за допомоги сучасних технологій

Фото
Укрінформ
Перший семінар з писанкарства в Буенос-Айресі зібрав більше 40 осіб, через що на допомогу інструкторам довелося залучити сучасні технології.

Про це повідомив пресовий референт Референтури преси УКТ «Просвіта» Хав’єр Апонюк Савич у Facebook.

«Відбувся перший клас курсів писанкарства. Враховуючи кількість учасників (більше 40), курс проходив у головному залі «Просвіти». Оскільки учасниками були не тільки українці, але й місцеві аргентинці, було затосовано нові методи навчання, такі як інфографіки та мультимедійні презентації», - повідомив Хав’єр Апонюк Савич.

Він додав, що на першому занятті, яке відбулося 23 березня, присутнім розповіли про писанкарство, типи і характеристики технік, значення дизайну і кольорів. Учасники семінару почали розпис із крапанки, дряпанки, листовки, крашанки, травленки.

«Наступного тижня продовжимо уроки з писанкарства, запрошуємо всіх на курси!», - зазначив Хав’єр Апонюк Савич.

Як повідомлялося, курси писанкарства розпочалися в Буенос-Айресі (Аргентина) 23 березня.

Зазначається, що курси писанкарства - чудова нагода в дружній атмосфері навчитися прекрасному ремеслу і на Великодню неділю потішити своїми витворами друзів та знайомих.

Охочих навчитися майстерності виготовлення великодніх яєць просять реєструватися заздалегідь, адже кількість місць обмежена. У рамках курсів відбудуться чотири заняття - 23, 30 березня та 6 і 13 квітня.

Нагадується, що торік у Буенос-Айресі відбулися аналогічні заходи.

Раніше, 4 березня, курси писанкарства відкрилися в аргентинському місті Беріссо. Організатором виступило УКТ «Просвіта» (відділення Беріссо).

Фото: стоірнка PROSVITA Asociación Ucrania de Cultura у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-