Гарвард запрошує українців на конкурс логічних завдань

Гарвард запрошує українців на конкурс логічних завдань

Укрінформ
Гарвардський університет запрошує українців на міжнародний онлайн-конкурс із вирішення задач на логіку CS50 Puzzle Day, який відбудеться з 29 березня по 1 квітня.

Про це повідомляє uapost.us.

«Гарвардський університет запрошує українців на міжнародний конкурс із вирішення задач на логіку CS50 Puzzle Day, який пройде онлайн з 29 березня по 1 квітня. Найкращі команди отримають сертифікати від Гарварду», - йдеться у повідомленні.

Мета щорічного CS50 Puzzle Day – продемонструвати, що комп’ютерна наука не полягає лише в програмуванні. Головне в ній – вирішення різноманітних задач та вміння застосовувати логіку.

Жодне з завдань не потребує навичок програмування та навіть наявності комп’ютера. Для участі потрібні лише вміння мислити логічно та знання англійської мови. Авторами задач є працівники Facebook та Гарвардського університету.

У конкурсі можна взяти участь як самостійно, так і командою. 29 березня організатори опублікують задачі англійською мовою, на вирішення яких буде час до 1 квітня.

Читайте також: Німеччина та Фінляндія нададуть €58 мільйонів на освіту в Україні ‎

Торік Україна посіла перше місце за кількістю реєстрацій, обігнавши США та Індію. Цього року організатори сподіваються зробити захід ще більш масовим.

Зареєструватися можна онлайн.

З прикладом торішніх завдань та відповідями можна ознайомитися тут.

Фото: uapost.us

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-