Пласідо Домінго заспівав український романс «Чорнії брови, карїї очі»

Пласідо Домінго заспівав український романс «Чорнії брови, карїї очі»

Відео
Укрінформ
Світова зірка опери, легендарний іспанський тенор Пласідо Домінго, який вперше приїхав до Києва з концертом, заспівав український романс «Чорнії брови, карії очі».

Відео на своїй сторінці у Facebook опублікувала відвідувачка концерту Іда Антонян.

«Ви коли-небудь чули "Чорнії брови, карії очі" у виконанні Пласідо Домінго? Ні? А ніхто не чув до минулого дня! Учора на київському концерті він розповів глядачам, що напередодні слухав українську музику і знайшов на youtube цей романс у виконанні Анатолія Солов’яненка. Романс йому настільки сподобався, що він вирішив ризикнути, як він сам висловився, і виконати його для нас!  Вийшло дуже гарно!», - написала Іда Антонян.

В одному з коментарів до відео Василь Коширець написав: «Приємно, що такі генії світового bel canto, як Пласідо Домінго, відчувають в українській пісні душу українського народу. Браво Пласідо Домінго! Геніальний майстер оперної сцени з царським золотим голосом світової проби! Дякуємо за прекрасне виконання української пісні!».

Як повідомляє ТСН, 13 лютого у Києві відбувся тригодинний концерт Пласідо Домінго. Сімдесятивосьмирічний тенор вийшов на сцену разом з українським симфонічним оркестром, і ще до виступу глядачі зустріли його оваціями. У виконанні співака звучали опери, оперетти і мюзикли різними мовами, як сольні так і в дуетах з сопрано Мікаелою Ойсті і Крістіною Ополайс. Був і особливий гість - син оперного короля Пласідо Домінго-молодший. Величезним подарунком для глядачів від Домінго стало виконання української пісні «Чорнії брови, карії очі».

Зал аплодував легенді світової опери стоячи, той відповідав взаємністю. П’ять разів виходив на біс після трьохгодинного концерту.

Це був перший виступ зірки опери у Києві. Але не перший візит до столиці України. Пласідо Домінго розповів в ексклюзивному інтерв'ю журналістці ТСН, що приїздив таємно до Києва як фанат футбольної збірної Іспанії на Євро-2012.

Відео: сторінка  Іди Антонян (Ида Антонян) у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-