Українська діаспора хоче, аби Супрун очолила МОЗ

Українська діаспора хоче, аби Супрун очолила МОЗ

Укрінформ
Відсторонена від виконання обов’язків міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун користується підтримкою закордонного українства.

Про це заявили у Світовому конгресі українців, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Світовий конгрес українців дуже цінує та підтримує значні досягнення Уляни Супрун. Ми і надалі будемо підтримувати Уляну Супрун та всіх інших, хто прагне розбудувати сучасну та процвітаючу Україну”, - зазначили у СКУ.

Читайте також: Суд призначив дату розгляду справи про відсторонення Супрун

В українській організації наголосили, що Супрун та її команда “здійснюють кардинальні реформи у сфері охорони здоров'я, покликані покращити життя громадян України”, тому важливо не допустити, “аби ці досягнення були знищені її опонентами, які хочуть повернути свої корупційні схеми”.

“Не можна дозволяти цим корумпованим силам руйнувати значні досягнення в реформуванні системи охорони здоров'я та сіяти розбрат між українцями в Україні та діаспорі. Україна має заохочувати та створювати умови, щоб усі українці, незалежно від того, де вони народилися, активно долучалися до розвитку успішної, демократичної та європейської України”, - зауважили у Конгресі.

Читайте також: Супрун – у топ-запитах українського Google і Twitter

З огляду на це в СКУ подякували усім, хто підтримує Супрун, та закликали повернути її до уряду.

“Дякуємо Президенту України, Голові Верховної Ради України, Прем’єр-міністру України та всім, хто активно підтримує Уляну Супрун. Закликаємо депутатів Верховної Ради України проголосувати за призначення Уляни Супрун Міністром охорони здоров’я України”, - наголосили в СКУ.

Як повідомлялося, Окружний адміністративний суд м. Києва у вівторок частково задовольнив заяву народного депутата Ігоря Мосійчука та заборонив Уляні Супрун вчиняти будь-які дії, спрямовані на реалізацію повноважень міністра охорони здоров’я.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-