Генконсул України зустрівся з українською громадою Альберти та Едмонтона

Генконсул України зустрівся з українською громадою Альберти та Едмонтона

Фото
Укрінформ
Генеральний консул України в Едмонтоні Олександр Данилейко зустрівся з українською громадою канадської провінції Альберта для обговорення напрямків взаємодії та інформування про особливості голосування українців за кордоном.

Про це повідомляє прес-служба Генерального консульства України в м.Едмонтон.

«Провів зустріч з Українською громадою, представниками ділових і політичних кіл Альберти і Едмонтона.  Обговорив з керівниками українських громадських організацій напрямки взаємодії, можливості реалізації спільних проектів. Особливу увагу під час зустрічі було приділено підготовці до виборів Президента України. Присутніх було поінформовано про утворення виборчої дільниці при ГКУ в Едмонтоні, особливості голосування громадян України на закордонних виборчих дільницях», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що консул Н.Костенко детально роз’яснила порядок дій громадян України щодо включення до списку виборців, постановки на консульських облік з метою забезпечення реалізації ними свого конституційного права. Роздано відповідні друковані інструктивні матеріали.

Окрім цього, У своєму виступі О.Данилейко охарактеризував основні напрямки роботи та задачі, які стоять перед новоствореним Генконсульством, поінформував присутніх про політичну і економічну ситуацію в Україні, дій Президента і Уряду України щодо забезпечення поступального соціально-економічного розвитку країни, здійснення реформ, протидії російській агресії. Окреслив стан та перспективи українсько-канадського співробітництва в різних сферах в т.ч. на регіональному рівні.

Фото: прес-служба Генерального консульства України в м.Едмонтон

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-