Українська ілюстраторка перемогла на європейському конкурсі

Українська ілюстраторка перемогла на європейському конкурсі

Фото
Укрінформ
Плакати української ілюстраторки Тетяни Якунової принесли їй перемогу на європейському конкурсі ілюстрації.

Про це повідомляє Громадське.

"Українка Тетяна Якунова отримала перемогу в номінації Commercial на європейському конкурсі ілюстрацій iJungle Illustration Awards 2018», - йдеться у повідомленні.

Вона створила п'ять ілюстрацій для каліфорнійської компанії Mixmax, яка працює над розширенням способів використання електронної пошти. «Компанія хоче, «аби все, що можна робити в інтернеті, можна було зробити за допомогою одного листа». Зокрема, робити покупки та планувати зустрічі — «ми хочемо оновити пошту до 21 століття», - зазначається на сайті.

Завданням конкурсу iJungle Illustration Awards 2018 було створити постери, що відображають головні цінності компанії щодо командної роботи, взаємоповаги та роботи з клієнтами.

На плакатах ілюстраторки написано: «Жити однією командою з однією місією», «Знаходити краще один в одному», «Перетворювати клієнтів на героїв» тощо.

iJungle 2018 Illustration Awards — це європейський конкурс ілюстрації. Він охоплює 7 категорій: Book, Editorial, Comics, Commercial, New Talent (Student), Self-Promotion and Video Games Art.

Як відомомо, у квітні 2018 ілюстрація українського художника Станіслава Сенчука прикрасила обкладинку журналу British Vogue.

Фото: Громадське

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-