Українці в ОАЕ запрошують до національного павільйону на фестивалі культурної спадщини

Українці в ОАЕ запрошують до національного павільйону на фестивалі культурної спадщини

Фото, відео
Укрінформ
Українська громада в ОАЕ запрошує відвідати український павільйон на фестивалі культурної спадщини Sheikh Zayed Heritage Festival в Аль-Ватба (Абу-Дабі).

Про це йдеться на сторінці координатора української громади в Абу-Дабі Євгенія Семенова у Facebook.

«Український павільйон на Sheikh Zayed Heritage Festival в Абу-Дабі запрошує гостей.

Іноземці - переважно еміратці - мають можливість придбати українські смаколики, напої, сувеніри, вишиванки, бурштинові портрети шейхів, дізнатись історію Київської Русі, викувати власну монету тощо», - зазначив активіст.

Євгеній Семенов також запросив українців громади представити Україну в параді націй World Heritage Parade, який відбудеться у рамках фестивалю 11 січня. «Громадо, як ви ставитесь до того, щоб завтра, у п'ятницю, 11 січня, презентувати Україну в параді націй на  Sheikh Zayed Heritage Festival в Al Wathba поруч з Абу-Дабі? Пройдемось фестивалем у вишиванках і з прапорами. Поспіваємо "Червону Руту" та інші відомі українські пісні. Початок в період з 19:00 до 20:00, тривалість близько 1 години», - запропонував активіст.

Він нагадав, що п'ятниця - традиційно найзавантаженіший день на фестивалі. Тому своєю участю українці допомогли б звернути увагу на Україну максимальній кількості людей, переважно - локалів, які є основними відвідувачами фестивалю. «Зрештою, українських парадів такого масштабу Емірати ще точно не бачили. Давайте творити історію разом!», - закликав Євгеній Семенов.

Зазначається, що Sheikh Zayed Heritage Festival - щорічний фестиваль світових культур. Цьогоріч він зібрав на одній величезній території представників понад 40 країн, понад 500 магазинів і більше 1500 різноманітних розваг та занять з усього світу.

Україна представлена переважно їжею: солодощі (шоколад, мед, халва, печиво тощо), соками, чіпсами, екочіпсами (виготовленими з натуральних фруктів та овочів без застосування домішок). Також є магазин вишиванок і павільйон реконструкції періоду Київської Русі.

Фестиваль триває до 26 січня щоденно з 15:00 до 23:00, у вихідні - до півночі. Вхід вільний. дістатися заходу можна на безкоштовних автобусах з головної автостанції Абу-Дабі.

Фото, відео: сторінка Yevheniy Semenov у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-