У Мельбурні відзначили 70-річчя поселення українців в Австралії

У Мельбурні відзначили 70-річчя поселення українців в Австралії

Фото
Укрінформ
Спілка української молоді (СУМ) відзначила 70-річчя поселення українців в Аастралії, зібравши у Мельбурні понад 200 українців з усієї Австралії.

Про це повідомляється на сайті cym.org.

«З нагоди 70-ліття поселення українців в Австралії Крайова Управа СУМ провела Ювілейний Крайовий Літний Табір Молоді, який відбувся на оселі “Карпати” неподалік Мельборну, Вікторія. Табір розпочався 26-го грудня 2018 і тривав до 3-го січня 2019 під назвою «Разом Сила!», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Табір зібрав понад 200 учасників та гостей з різних осередків Австралії. Учасники зустріли багато нових друзів та згадали незабутню історію українського поселення в Австралії. У програмі зборів були мандрівки, спорт, гри, забави для учасників, мистецькі заняття, культурно-освітні програми та ручні вироби. Гарно пройшла зустріч Нового Року з традиційною Ватрою, веселою забавою.

Учасники Табору зробили і підписали Різдвяні листівки для українських воїнів, військовополонених та політв’язнів, які страждають у російських тюрмах за волю і незалежність Української держави.

Крайова Управа СУМ в Австралії висловила подяку всім учасникам табору, команді, батькам, кухарям, виховникам та усім, хто долучився до успішного проведення Табору. Особлива подяка - осередку СУМ Мельбурну за їхню гостинність.

Фото: сторінка Ukrainian Youth Association of Australia - CYM Australia у Facebook та сайт cym.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-