До Риму прибула група українських дітей з метою оздоровлення

До Риму прибула група українських дітей з метою оздоровлення

Укрінформ
До італійського міста Риму на оздоровлення прибула група дітей з різних регіонів України, серед яких діти сироти, а також діти з малозабезпечених та багатодітних родин.

Про це повідомляє прес-служба Посольства України при Святому Престолі.

"25 липня до Риму (на оздоровлення – ред.) прибула група дітей з різних регіонів України, серед яких діти сироти, а також діти з малозабезпечених та багатодітних родин", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляють у посольстві, діти приїхали у супроводі Валентини Хуторненко, Голови Чернігівського обласного відділення Дитячого фонду України, і перебуватимуть в Італії з 25 липня по 28 серпня цього року.

Перед від’їздом до місця оздоровлення біля моря у регіоні Абруццо, діти зустрілися із Послом України при Святому Престолі Тетяною Іжевською та дипломатами Посольства. Із Керівником Фонду було обговорено актуальні питання сьогодення та напрямки подальшої співпраці.

Після спілкування діти отримали від Посольства подаруночки та чудові смаколики, і в гарному настрої вирушили у дорогу до Адріатичного узбережжя Італії.

Зазначається, що українська дипустанова при Святому Престолі вже тривалий час опікується оздоровленням групи українських дітей і допомагає Чернігівському відділенню Дитячого фонду України і його керівникові Валентині Хуторенко. Впродовж багатьох років подорож дітей з України організовується благодійною організацією “I Bambini visti dalla Luna” (м. Казальінконтрада), яку очолює католицький священик Дон Енріко Антоніо.

Фото: Посольство України при Святому Престолі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-