Українські дитячі іграшки зібрали понад $37 тис. на Кікстартері

Українські дитячі іграшки зібрали понад $37 тис. на Кікстартері

Фото, відео
Укрінформ
Українська компанія ToysLab з виготовлення дерев'яних іграшок на магнітах Wumba зібрала на краудфандінговій платформі понад $ 37 тис. для їх масового виробництва і дистрибуції.

Про це повідомляє ain.ua.

"Українська компанія ToysLab успішно завершила Kickstarter-кампанію зі збору коштів на випуск дерев'яних магнітних іграшок Wumba. За місяць краудфандінга (з 6 червня по 6 липня), проект зібрав понад $ 37 000 від 391 бекера при поставленій меті в $ 25 000", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили у компанії, усі зібрані на краудфандингу кошти підуть на сировину, виробництво, доставку замовникам та інші операційні витрати.

В ToysLab розповіли, що набір Wumba включає п’ять дерев’яних іграшок, які складаються з менших блоків і завдяки магніту всередині збираються як конструктор. Ці магніти повністю безпечні для дітей, адже вони не містять свинцю. Таким чином, діти можуть збирати найрізноманітніших, навіть вигаданих тварин.

"Дитина може комбінувати різні частини і зібрати, наприклад, зебродила", – розповідає співзасновник проекту Сергій Клеймьонов.

Іграшки виробляють в Україні, у місті Вишневому під Києвом. Магніти компанія замовляє в Китаї, фарбу купляє в Україні, але вона також імпортна.

Наразі Wumba можна придбати лише на Кікстартері: один набір коштує $75, а доставка безкоштовна по всьому світу. Скоро ToysLab обіцяє запустити продаж на платформі Indiegogo або BackerKit. Восени іграшки з’являться і в Україні.

Нагадаємо, український стартап Force почав продаж смарт-годинників EMwatch, які вміють визначати рівень стресу і давати рекомендації щодо його зниження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-