Іноземці з шести країн вивчатимуть українську мову у Львові

Іноземці з шести країн вивчатимуть українську мову у Львові

Укрінформ
Представники із шести країн світу вивчатимуть українську мову в рамках ХІ Міжнародної школи україністики "Крок до України", яка відбудеться з 16 по 29 липня у Львові.

Про це Укрінформу повідомили у Міжнародному інституті освіти, культури та зв’язків з діаспорою (МІОК).

"Цьогоріч учасниками Літньої школи будуть представники із 6 країн світу (Аргентина, Білорусь, Словенія, Алжир, Туреччина, США)", - зазначили в інституті.

Як повідомляють в МІОК, особливістю літньої школи буде участь двох численних делегацій з Аргентини та Білорусі.

"Приїзд представників Українського культурного товариства "Просвіта" в Аргентинській республіці (12 студентів) є продовженням і розвитком успішної взаємодії цієї громадської організації з МІОКом на виконання Угоди про співпрацю, підписаної у 2012 році... МІОК підтримує також важливий напрям діяльності Посольства України у Білорусі щодо вивчення української мови, запросивши до участі у Школі слухачів Безкоштовних курсів з української мови у Мінську, що були організовані при Посольстві", - додали в МІОК.

На студентів цього року чекатиме насичена програма, яка включатиме інтенсивний курс української мови, численні пізнавальні екскурсії, майстер-класи, цікаві зустрічі з видатними постатями Львівщини і не тільки.

Захід з нагоди відкриття літньої школи, яке приурочене до річниці прийняття Декларації про державний суверенітет України та з нагоди відзначення 150-ліття Товариства "Просвіта" ,відбудеться о 10:00 в ауд. 204 головного корпусу (ІІ поверх) НУ "Львівська політехніка" за адресою: вул. С. Бандери, 12. Вхід на захід вільний.

Літня школа "Крок до України", яку щороку проводить МІОК, надає унікальну можливість представникам діаспори та іншим іноземним громадянам, які бажають вивчати українську мову, окрім практичних навчальних занять, зануритися у мовну стихію Львова, міста з багатою історією та культурою.

Фото: miok.lviv.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-