Діаспора закликає підтримати акцію

Діаспора закликає підтримати акцію "Червона картка для Путіна"

Укрінформ
Світовий конгрес українців закликає українців у діаспорі та друзів України підтримати кампанію #RedCard4Putin, покликану викрити справжню суть російського режиму.

Про це нагадали у прес-службі СКУ. 

“Упродовж Чемпіонату світу з футболу, який  триває у РФ, режиму Володимира Путіна будуть неодноразово видані “червоні картки”, що висвітлюватимуть причини, через які окупаційний режим не має права проводити такі заходи, та наголошуватимуть, що дії Російської Федерації суперечать ідеалам мирного співіснування та духу Чемпіонату світу”, - пояснили в конгресі.

У прес-службі СКУ додали, що цю інформаційну кампанію було започатковано Міжнародною коаліцією з прав людини з метою посилення тиску на РФ задля припинення її військової агресії в Україні та інших частинах світу, а також для звільнення усіх незаконно затриманих українських політичних в’язнів.

З інформацією про численні акції в рамках кампанії #RedCard4Putin можна ознайомитися за посиланням www.ichumanrights.org, або на сторінках у мережі Facebook

Читайте також: У Оттаві з'явилися плакати проти ЧС з футболу у Росії

Як повідомляв Укрінформ, кампанії #RedCard4Putin було дано старт у Києві цього місяця. До складу Міжнародної коаліції із прав людини, яка започаткувала її, увійшли: Світовий конгрес українців, Конгрес українців Канади, Український конгресовий комітет Америки, Союз українців в Австралії, Союз українців у Великій Британії та Центрально-східна Європейська Рада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-