У Польщі покажуть український мультфільм

У Польщі покажуть український мультфільм "Викрадена Принцеса"

Анонс
Укрінформ
22 червня у Польщі стартує прокат українського мультфільму "Викрадена Принцеса" у двох версіях: мовою оригіналу та у дубляжі польською.

Про це повідомляється на сайті МЗС України. 

"Щиро запрошуємо українців в Польщі разом з дітками полинути у казкову пригоду, де герої спілкуються рідною мовою, посміятись з оригінальних ґеґів", - йдеться у повідомленні.

Прокатчиком україномовної версії фільму у Польщі виступить компанія Nova Film за підтримки Посольства України в Польщі. Прокат польською мовою представляє Monolith Films, казка з’явиться в усіх кінотеатрах країни паралельно із показами в оригінальній озвучці. 

Довідка: «Викрадена принцеса» - перший повнометражний мультфільм для українського і міжнародного прокату у виробничій лінійці анімаційної студії Animagrad, FILM.UA Group. Прем’єра в Україні відбулась 7 березня 2018 року, за результатами другого вікенду фільм став рекордсменом вітчизняного прокату серед фільмів українського виробництва. 

Права на прокат продані у близько 50 країн, включно з Польщею, Францією, Німеччиною, Болгарією, Китаєм, Південною Кореєю, а також країнами Близького Сходу, Північної Африки та Латинської Америки. 

«Викрадена принцеса» є переможцем 9-го конкурсного відбору Держкіно, сума державного фінансування складає близько 20% від загального бюджету в 95 млн. грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-