В Україні стартує проект для активної молоді діаспори

В Україні стартує проект для активної молоді діаспори

Укрінформ
Громадське об’єднання "Великого Бажайте" при Українському католицькому університеті (УКУ) запрошує молодь української діаспори взяти участь у новому освітньо-інформаційному проекті "Країна Win Win".

Про це повідомляється на сайті проекту.

"Країна Win Win" – це двотижнева освітньо-інформаційна програма для активної молоді української діаспори від 18 до 35 років", - зазначають організатори.

Протягом дії програми з 13 по 26 серпня 2018 року учасники матимуть змогу познайомитись з лідерами думок, політиками, реформаторами, серед яких – лідер рок-гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, президент УКУ Владика Борис Ґудзяк, посол Канади в Україні Роман Ващук, співзасновник легендарного львівського холдингу "!FEST" Андрій Худо, політичний та громадський діяч Віталій Шабунін, співзасновник медіа-проекту "The Ukrainians" Тарас Прокопишин та багато інших.

Учасники програми подорожуватимуть українськими містами та відвідають креативні простори країни, зокрема культурно-мистецький та музейний комплекс "Мистецький арсенал", а також інші музеї та театри. Організатори пропонують також неймовірну можливість – відсвяткувати разом із українцями 27-й рік незалежності України.

Участь у програмі передбачає створення власного проекту, який в майбутньому зможе впливати на розвиток України. За проектами будуть закріплені ментори, які вже мають досвід реалізації реальних кейсів в Україні.

"Країна Win Win" є багаторазовою програмою, яку планується проводити двічі на рік: літом і зимою. Організатори сподіваються створити активну спільноту, учасники якої будуть агентами культурної дипломатії у світі та сприятимуть укріпленню іміджу України на міжнародній арені.

Більш детальну інформацію про програму можна знайти за посиланням.

ГО "Великого Бажайте" – невелика, однак потужна молодіжна та креативна команда, яка працює при Українському католицькому університеті. Вона працює в кількох напрямах: права та гідність людини, всеукраїнський діалог між молоддю, налагодження співпраці між різними секторами суспільства, а також поява лідерів нового зразка.

Фото: krainawin.tilda.ws

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-