Найбільший у США український фестиваль відбудеться у липні

Найбільший у США український фестиваль відбудеться у липні

Укрінформ
Американський центр української спадщини "Союзівка" запрошує відвідати найбільший у США фестиваль української культури, який відбудеться 13-15 липня у місті Керхонксон (штат Нью-Йорк).

Відповідне оголошення опубліковане на Facebook-сторінці центру.

Участь у цьогорічній події, яка традиційно проходить у центрі спадщини "Союзівка", візьмуть відомі українські виконавці, зокрема Олександр Пономарьов, Орест Лютий, а також школа народного балету ім. Роми Прийми-Богачевської, хор "Думка" та інші.

Вестиме фестиваль відомий український ведучий Петро Мага.

Також у програмі триденного заходу – українські мистецтва та ремесла, смачна національна кухня, концерти у залі "Веселка", куштування пива та інші забави.

У день відкриття фестивалю 13 липня відбудеться благодійний гала-вечір, усі зібрані кошти від якого буде направлено на підтримку діяльності Центра української спадщини "Союзівка".

ХІІ фестиваль української культури відбудеться за адресою: 216 Foordmore Road, Kerhonkson, NY 12446.

Вартість квитків – $30.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном 845-626-5641 або написавши листа на е-пошту: soyuzivka.events@gmail.com.

Фестиваль організовує "Українська національна фундація" під патронатом посольства України у США. Головною місією фундації є підтримка україно-американської освітньої та культурної діяльності та співробітництва з Україною.

Фото: Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-