Український тиждень у Вінніпезі завершився грандіозним концертом

Український тиждень у Вінніпезі завершився грандіозним концертом

Фото
Укрінформ
Щорічний Український тиждень-2018 у канадському Вінніпезі завершився гарндіозним концертом "Борщ, бандури і бабині казки".

Святковий захід відбувся у четвер, 22 березня, в школі Непорочного Серця Марії, повідомляє Ukrainian People.

"Сотні людей вщерть заповнили концертовий зал школи, а її школярі в театральних костюмах розповідали цікаві фольклорні українські історії від "Ріпки", "Несе Галя воду", "Гоп-гоп…" до "Ми музиканти з Києва" та "Я маю кошик на Великдень", - сказано у повідомленні.

Протягом українського тижня у Вінніпезі відбулося багато заходів: це концерти і фестивалі, святкові Богослужіння і зустрічі, зібрання та вшанування героїв.

Фестиваль відвідали різні покоління українських канадців, які були одягнені у традиційному одязі - вишиванки, віночки, стрічки, вбрання з тризубом чи іншою українською атрибутикою.

Як відомо, школа Непорочного Серця Марії (Immaculate Heart of Mary School) у Вінніпезі, яка опікується сім’ями з дітьми від дошкільного віку і до 8 класу, є однією з найвідоміших українських католицьких шкіл в Канаді.

Школа проводить потужну освітянську місію, засновану ще в 1905 році, яка має на меті привити глибоке почуття віри, культури та академічної досконалості своїм підопічним. Випускники навчального закладу виділяються найкращими якостями серед своїх ровесників у ВНЗ, а потім успішно стають лідерами в соціальній, комерційній та духовній сферах.

Нагадаємо, Манітобський фестиваль українського танцю вже вшосте відбувся в канадському місті Вінніпег з 16 по 18 березня.

Фото: Норберт К. Іван

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-