Стартап українських винахідників залучив 200 тисяч євро в Європі

Стартап українських винахідників залучив 200 тисяч євро в Європі

Укрінформ
Український стартап Ecoisme залучив 200 тисяч євро від Європейського інституту інновації та технології KIC InnoEnergy, й отримав доступ до мережі партнерів інституту.

Про це повідомляє AIN.ua.

"Приємно бачити інтерес організації не тільки до Ecoisme, а й до України в цілому. Ми віримо, що Ecoisme буде не єдиною компанією, з якою KIC InnoEnergy захоче співпрацювати", — прокоментував угоду CEO Ecoisme Іван Пасічник.

За словами менеджера з развитку бізнесу в InnoEnergy Central Europe Лукаша Сверча, KIC InnoEnergy проінвестував Ecoisme, тому що цей проект "дає людям розуміння, як вони використовують електроенергію вдома, і таким чином допомагає їм заощаджувати кошти".

Напередодні Ecoisme вже отримав грант на 50 тис. євро від Horizon 2020 – найбільшої програми Європейського Союзу з фінансування науки та інновацій.

У 2016-му Ecoisme отримав нагороду за кращу інновацію серед розумних будинків на найбільшій виставці споживчої електроніки CES у Лас-Вегасі, а також переміг у конкурсі найбільшого виробника енергії у світі EDF, отримавши 100 тис. євро.

Фото: AIN.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-