Львівська лікарня отримала гуманітарну допомогу зі США

Львівська лікарня отримала гуманітарну допомогу зі США

Укрінформ
Українська діаспора з Філадельфії (США) передала вантаж з гуманітарною допомогою для Львівської обласної клінічної лікарні.

Про це повідомляє Львівська газета.

"Розхідний матеріал для операцій, постільну білизну, крісла та інший медичний інвентар передала для Львівської обласної клінічної лікарні українська діаспора з Філадельфії, яка створила "Злучений Український Допомоговий Комітет", - йдеться у повідомленні.

За словами в.о. генерального директора КЗ ЛОР "Львівська обласна клінічна лікарня" Михайла Гички, завдяки допомозі із-за кордону оновлення матеріальної бази обласної лікарні у Львові відбувається набагато швидше.

"В обласному чи державному бюджетах завжди важко знайти додаткові кошти на постільну білизну чи інший необхідний інвентар для комфортного перебування пацієнтів на лікуванні. Наша лікарня співпрацює з багатьма благодійними організаціями. Постійно пишу листи-звернення до різних фондів. І скажу вам, що люди хочуть допомагати, бо розуміють, в якому стані зараз знаходиться медицина. Я працюю і працюватиму зі всіма волонтерами, які мають бажання підтримувати нашу лікарню", – розповів він. 

Як зазначає видання, також львівський пологовий будинок, що на вулиці Мечникова, отримав два сучасні ліжка для пологів. 

Нагадаємо, що Конгрес українців Латвії (КУЛ) відправив до України 35-й вантаж гуманітарної допомоги, призначений для полегшення життя людей з особливими потребами.

Фото: ZIK

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-