Фільм канадської режисерки українського походження переміг на кінофестивалі у Лондоні

Фільм канадської режисерки українського походження переміг на кінофестивалі у Лондоні

Укрінформ
Документальний фільм "Післяопераційна палата" ("Recovery Room") канадської режисерки українського походження Адріани Лугової переміг у номінації "Найкращий документальний повнометражний фільм" на London International Filmmaker Festival of World Cinema.

Про це повідомила сама режисерка на сторінці "Recovery Room" у Фейсбуці.

"Післяопераційна палата" виграла у номінації "Найкращий документальний повнометражний фільм" на London International Filmmaker Festival of World Cinema", - написала вона.

Режисер зазначила, що вона присвятила цю перемогу всім членам канадської та української медичних місій, які допомагають пораненим в Україні. "Це також (присвята - ред.) для тих, хто, на жаль, вже не з нами, та для тих, хто продовжує боротися", - додала вона.

У цьому фестивалі брали участь представники з-понад 50 країн.

У 2017 році цей документальний фільм здобув чотири Голлівудські міжнародні незалежні нагороди та шість нагород Міжнародного конкурсу фільмів Аccolade.
Нагадаємо, "Післяопераційна палата" (Recovery Room) – документальний фільм, який розповідає про декілька гуманітарних канадських місій в Україну, організованих Канадсько-Українською Фундацією. Впродовж 2014-2015 років канадські пластичні хірурги та їхні команди надавали операційну допомогу у Головному військовому клінічному госпіталі в Києві пораненим українським військовослужбовцям, які стали жертвами вторгнення Російської Федерації на Сході України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-