Дитяча лікарня у Харкові отримала допомогу від українців США

Дитяча лікарня у Харкові отримала допомогу від українців США

Фото
Укрінформ
Українська діаспора в Сполучених Штатах передала гуманітарну допомогу з медичним обладнанням на потреби дитячої лікарні Харкова.

Про це повідомили у фундації "Вільні люди" у Фейсбуці.

"Завдяки співпраці Фундація Вільні Люди та Злученого Українського Американського Допомогового Комітету уже передано кілька контейнерів з медичним обладнанням медичним та військовим установам, окремим особам. Цього разу допомогу віддали на потреби пацієнтів "Інституту охорони здоров'я дітей та підлітків Національної академії медичних наук України" та мешканцям Харківського, Дергачівського, Нововодолазького районів та міста Харків", - написали у фундації.

Читайте також: Діаспора з Нідерландів передала допомогу для львівської лікарні

Як зазначається у повідомленні, серед медобладнання, яке передали із-за океану, є інвалідні візки, вертикалізатор, електричні ліжка, столики з кріслами, ровери, ходунки, милиці, теплі речі та багато іншого.

"Своєю допомогою ми зробили більше, ніж просто привезли речі. Деякі з дітей не можуть самостійно, без сторонньої допомоги не те, що пересуватись, а й робити елементарні речі. Увага до них - уже сама по собі є цілющою і важливою", - зазначила волонтер Ірина Зайцева.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-