Конкурс української пісні започатковують у Словенії

Конкурс української пісні започатковують у Словенії

Укрінформ
Вперше у Словенії відбудеться міжнародний конкурс на краще виконання української пісні "Українські солоспіви у Словенії" в рамках V міжнародного фестивалю української культури в цій країні.

Про це повідомили на Facebook-сторінці групи організатора конкурсу.

"Українці в Словенії спілка "Берегиня" оголошує I Міжнародний конкурс на краще виконання української пісні "Українські солоспіви у Словенії". Конкурс пройде в рамках V Міжнародного фестивалю української культури у Словенії "Берегиня", - йдеться у повідомленні.

Конкурс української пісні відбудеться 16 червня в культурному будинку міста Петровче (Словенія).

За умовами конкурсу, учасниками можуть бути як професійні співаки, так і аматори: солісти-вокалісти і вокальні ансамблі (дуети, тріо, чоловічі, жіночі чи змішані ансамблі до 8 чоловік). При цьому немає обмежень за національністю.

Виконавці конкурсу поділяються на дві вікові категорії - 5 - 17 років та 18-70 років. Учасник повинен мати мінусову фонограму твору, яку буде виконувати. Репертуар - українська народна пісня (з супроводом чи без) або авторська чи написана українським або словенським композитором.

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 1 червня 2018 року.

Журі складатиметься з відомих співаків, музикантів і диригентів Республіки Словенія, Хорватії та України. 

Переможці конкурсу отримають почесну грамоту і приз від українського громади "Берегиня", а також будуть залучені для участі в гала-концерті V міжнародного фестивалю української культури у Словенії "Берегиня", який пройде 17-18 червня.

Організатори конкурсу допомагають у забезпеченні проживання та харчування учасникам конкурсної програми за їх кошти.

Для більш детальної інформації звертатися до засновника організації "Берегиня" Галини Маловшек за тел: 386 51 747 639 чи на електронні пошту: spilkauaslo@gmail.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-