Українська громада Чикаго відзначила День Соборності

Українська громада Чикаго відзначила День Соборності

Фото, відео
Укрінформ
У неділю, 28 січня, українці Чикаго відзначили День Соборності України та 100 років української державності. 

Про це повідомила прес-служба Генерального консульства України в Чикаго у Фейсбуці.

Ця визначна подія зібрала під дахом Українського культурного центру не тільки українську громаду, але і друзів, які приєдналися до нас висловити слова підтримки та привітати Україну з цим важливим святом.

Так, привітали Голова УККА (відділ Іллінойс) Ігор Дячун, Владика Венедикт (Алексійчук), Генеральний консул України в Чикаго Лариса Герасько, конгресмени Mike Quigley та Danny Davis, Генеральний консул Литви в Чикаго Mantvydas Bekesius, Commissioner Dan Patlak (Cook County Board of Review) та Alderman Brian Hopkins.

Крім того, через своїх представників передали привітання мер м.Чикаго Rahm Emanuel, сенатор Tammy Duckworth та конгресмен Adam Kinsinger.

Почесними гостями з України стали екс віце-спікер Верховної Ради Руслан Кошулинський та заступник директора Інституту національної пам'яті України Аліна Шпак.

Також до святкування приєдналися Csaba Zongor (Президент Polish Hungarian World Federation), Romuald Poplawski (віце-президент Polish Hungarian World Federation) та Henry Marciniak (Chairman, Road to Peace Foundation).

Фото, відео Генерального консульства

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-