Українці зі США відправили 40-футовий контейнер із медобладнанням для українських лікарень

Українці зі США відправили 40-футовий контейнер із медобладнанням для українських лікарень

Фото
Укрінформ
Українська громада США передала четвертий 40-футовий контейнер із гуманітарним медичним вантажем для українських лікарень.

Про це повідомив на своїй Facebook-сторінці співзасновник проекту Віталій Дубіль.

"Команда Support Hospitals in Ukraine на складі Project C.U.R.E. у Денвер, Колорадо, завантажила четвертий 40-футовий контейнер з гуманітарним медичним вантажем вартістю XXX тис дол. для лікарень у Дніпрі, Києві та Запоріжжі", - написав він. 

За його словами, наступним етапом буде доставка гуманітарного вантажу до українських медзакладів.

"Наступні 5 тижнів наша команда разом з партнерами Dnipro LLC, New Life Church, Kyiv, Ukraine, Дніпропетровська обласна рада займемося перевезенням вантажу в Україну, розмитненням, логістикою в Україні та заведенням гуманітарного вантажу на баланс лікарень", - додав Дубіль.

Також він подякував усім жертводавцям за фінансову підтримку, а також окрему подяку висловив благодійним організаціям Razom for Ukraine (Нью-Йорк) та Friends of Ukraine Defense Forces Fund (Торонто) за гранти, надані протягом останніх кількох місяців.

Підтримати проект Support Hospitals in Ukraine можна за посиланням www.uahospitals.org/donate (all donations are tax-deductible in the USA).

Нагадаємо, з початку війни на сході України даний проект вже доставив три партії гуманітарного медичного вантажу зі США до українських лікарень вартістю 1.6 млн. доларів.

Команда Support Hospitals in Ukraine співпрацює з найбільшим постачальником відновленого медичного обладнання у США – Project C.U.R.E. Відповідно до домовленостей, вантаж для України проект отримує безкоштовно, при тому, що реальна вартість вантажу одного контейнера становить 400-600 тисяч доларів. Щоразу, щоб відправити цей коштовний вантаж до лікарень в Україні, проект потребує близько 22 тисячі доларів. З цих грошей Support Hospitals in Ukraine покривають операційній витрати Project C.U.R.E. та безпосереднє транспортування вантажу до України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-