Евген Чолій зустрівся з українською діаспорою Латвії

Евген Чолій зустрівся з українською діаспорою Латвії

Фото, відео
Укрінформ
Президент Світового конгресу українців Евген Чолій на початку свого візиту до Риги, 2-4 грудня, зустрівся з представниками українських організацій Латвії.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Закінчується рік, в який ми відзначали 50-ліття СКУ. У зв’язку з цим я вже побував з візитом приблизно в 30 країнах, де є українська громада. І завжди в першу чергу йду до представників української діаспори. А вже потім до керівництва країни. Так і тут, в Латвії. Найближчі два дні матиму зустрічі в керівництвом Міністерства закордонних справ та Латвійського Парламенту", - сказав Чолій.

Евген Чолій зустрівся з українською діаспорою Латвії

Під час зустрічі Президент СКУ розказав про роботу керованої ним організації в допомогу реалізації євроатлантичного вектору розвитку України, проведенню глибоких структурних реформ в країні та відсічі російській агресії. Евген Чолій відповів на запитання присутніх та вислухав їхні думки щодо проблем та досягнень української діаспори Латвії.

Зустріч проходила в українській кімнаті Будинку Громадських організацій Риги. Модератором її був керівник українського клубу «Дніпро» Іван Наливайко.

У неділю, 3 грудня, за програмою візиту Евген Чолій відвідує Службу в парафії Преображення Господа нашого Ісуса Христа Української Греко-католицької церкви в Ризі у бічній каплиці церкви Скорботної Богородиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-