Українська модель plus-size позмагається за титул

Українська модель plus-size позмагається за титул "Міс світу" в Сінгапурі

Фото, відео
Укрінформ
28-річна киянка Вікторія Щєлко представить Україну на конкурсі краси Miss Top of the World Plus Size 2017, який розпочинається 8 листопада і триватиме шість днів у Сінгапурі.

Україна вперше бере участь в цьому конкурсі, повідомляє 1+1

Щєлко розповіла, що фігуру звичної моделі втратила після народження доньки. Спершу відчайдушно намагалася схуднути, а згодом зрозуміла, що варто полюбити себе такою, яка вона є.

"Я почала звертати увагу на тенденції світової моди. У мене параметри 100-76-106, майже ідеальні, я можу ще дозволити собі шоколадку", - поділилася киянка.

Зазначається, що конкурсантки позуватимуть у купальниках, співатимуть та проходитимуть інтелектуальні конкурси. Усього цього українка не боїться, адже має п’ять вищих освіт і бере уроки вокалу. Жінка працює у столичній поліції та має звання лейтенанта.

"Що зазвичай не одягає дівчина, яка трошки пухкенька? Біле. Дівчата, чорний колір – це добре, але не забувайте про те, що є всі кольори веселки, не забувайте підкреслювати свою шикарну, так, дівчата, шикарну талію, не забувайте, що Дженніфер Лопес нарощувала імплантати, а нам їх нарощувати не треба – і пишайтеся цим", – сказала претендентка на світову корону.

Фотоз Фейсбуку Викторії Щєлко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-