Юних діаспорян запрошують до участі в конкурсі малюнків про Україну

Юних діаспорян запрошують до участі в конкурсі малюнків про Україну

Укрінформ
Українських дітей з усього світу запрошують взяти участь в міжнародному конкурсі дитячого малюнку "Моя Україна - UCRAЇNA MIA". 

Про це повідомив організатор конкурсу на своїй сторінці у Фейсбуці асоціація "Uсraina CreAttiva".

"Зобрази, що означає для тебе Україна, як ти уявляєш свою Батьківщину - рідну землю, яку українці душевно називають Ненькою! А може ти намалюєш свого песика чи улюблену кицю, яка спостерігає, як матуся співає тобі колискову? За допомогою малюнка познайом дітей всього світу саме з твоєю Україною", - зазначають організатори.

До участі у конкурсі запрошуються діти з усього світу віком від 5 до 17 років включно. Щоб стати його учасником, потрібно створити малюнок на вказану тему, форматом А3 або А2. При цьому творча робота може бути виконана у будь-якій техніці – олівцем, фарбами, фломастерами, пастеллю. 

Кількість малюнків від одного учасника не обмежена.

Переможців, котрих визначить професійне журі у складі українських та італійських художників та представника Посольства України в Італії за результатами конкурсу, буде нагороджено подарунками.

Прийом художніх робіт триватиме по 1 грудня 2017 року.

Малюнки можна надсилати по пошті або приносити особисто (з попереднім уточненням адреси та часу доставки в залежності від міста проживання).

Організатори просять ознайомитися з правилами конкурсу тут. За більш детальною інформацією звертатися за номерами: +39 366 467 00 25, +39 333 432 67 85 або писати на e-mail: ucreattiva@gmail.com.

Конкурс проводиться за підтримки Посольства України в Італії.

Малюнок: Рога Денис

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-