Діаспора у США готова просувати українські культурні проекти

Діаспора у США готова просувати українські культурні проекти

Укрінформ
Українська діаспора в Лос-Анджелесі готова презентувати у своїх програмах цікаві українські культурні проекти, в тому числі Віденський бал, який відбудеться у Києві 27 та 28 жовтня.

Про це заявила виконавчий секретар Українського культурного центру в Лос-Анджелесі Ольга Старова, повідомили кореспонденту Укрінформу в оргкомітеті київського Віденського балу.

«Ми дуже раді, що можемо показувати американцям культурне життя України. Українці в Америці прагнуть допомагати молодим талантам у різних сферах. Ми мріємо про сильнішу Україну», - заявила представник діаспори.

Вона запевнила, що українці в Лос-Анджелесі, які не можуть поїхати до Києва на бал, дуже хочуть побачити цей захід на відео й планують показувати його у програмах Центру у США.

«Віденський бал у Києві – для нас це щось голлівудське і дуже вишукане. Панянки в сукнях, їхні кавалери, танці у палаці - бо в нашій уяві це палац, наче з казки про Попелюшку», - сказала Старова. 

Вона зазначила, що українці в Америці працюють над тим, аби зблизити наші дві країни, і бажають тісніших культурних зв’язків між діаспорою та представниками українських мистецьких кіл. 

Читайте також: Віденський бал: зірка української опери заспіває з австрійським тенором

Як повідомляв Укрінформ, благодійний Віденський бал відбудеться у Києві 27 та 28 жовтня. Його відкриють мери Відня та Києва Міхаель Хойпль та Віталій Кличко. Серед віп-гостей балу мають бути представники королівської династії Габсбургів-Лотаринген, власник елітного дому французьких вин Кловіс Теттенже, відома співачка зі США Мері Вілсон, дизайнер Майкла Джексона Кіт Холман, зірки опери та балету, визнані музиканти України та багатьох інших країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-