СКУ почав літопис новітньої історії України разом із її громадянами на Майдані - Кубів

СКУ почав літопис новітньої історії України разом із її громадянами на Майдані - Кубів

Укрінформ
Світовий конгрес українців (СКУ) причетний до початку нової епохи в житті України і розпочав літопис новітньої історії країни разом із її громадянами під час Майдану. 

Про це під час Інавгураційного економічного форуму "Підтримка економічного розвитку України: співпраця між урядом і діаспорою" сказав перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми повинні сказати, як і три роки тому, що Світовий конгрес українців разом із громадянами України під час Майдану розпочали літопис новітньої історії України", - сказав Кубів.

Читайте також: Світовий конгрес українців назвав дві важливі події у відносинах України та ЄС

Як повідомлялося, Інавгураційний економічний форум організовано Світовим конгресом українців (СКУ) спільно з Американською торговою палатою в Україні та Канадсько-українською торговою палатою. Цей форум дасть можливість 140 делегатам СКУ із 26 країн світу, а також гостям поспілкуватися з ключовими українськими урядовцями та представниками бізнесу щодо економіки України, її експортного потенціалу та інвестиційного середовища.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-