Путін є серйозною загрозою міжнародній стабільності – голова СУОА

Путін є серйозною загрозою міжнародній стабільності – голова СУОА

Укрінформ
Впливове загальноавстралійське видання The Australian надрукувало статтю голови Союзу українських організацій Австралії, Генерального секретаря СКУ Стефана Романіва щодо загострення ситуації в Україні під назвою "Східна Україна: нам потрібно діяти, щоб зупинити Путінську агресію".

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Російська агресія на сході України триває; Крим не повернутий у підпорядкування Києва. Це серйозна загроза міжнародній стабільності, що занадто часто з'являється на радарі. Чим більше президент Росії Володимир Путін наступає в Україні, тим більш нестабільною стає Європа. Польща, країни Балтії та інші стикаються з реальними проблемами і змушені зміцнювати свою національну безпеку", – вважає Стефан Романів.

У матеріалі голова СУОА привертає увагу до неможливості зниження уваги світової громадськості до подій в Україні чи перегляду відносин з РФ, яка продовжує порушувати міжнародне право, права людини, демократичні цінності.

Читайте також: Загострення ситуації в Україні може бути передвісником страшнішої катастрофи – ЗМІ

Зокрема, у публікації наводяться основні пункти звернення СУОА до міністра закордонних справ Австралії Джулі Бішоп та думки ключових експертів-міжнародників стосовно важливості посилення тиску на РФ у зв’язку із останнім порушенням миру на лінії розмежування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-