Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Українці в Австралії колядуватимуть для воїнів АТО

Українці в Австралії колядуватимуть для воїнів АТО

Укрінформ
Союз українських організацій Австралії (СУОА) закликав усіх українців, котрі мешкають на Зеленому континенті та незабаром відзначатимуть Рідвяні свята, заколядовані на Різдво кошти передати на допомогу українським військовим, котрі воюють на сході нашої країни з російським агресором.  

Про це повідомив кореспондент Укрінформу з посиланням на прес-службу СУОА.

«Настають Різдвяні свята – і всі ми у родинному оточенні будемо святкувати народження Ісуса Христа. Закликаємо Вас у своїх молитвах згадати наших солдатів, які воюють проти російського агресора на сході, а також пожертвувати свою коляду на допомогу українським воїнам, котрі змушені зустрічати Різдво в окопах, а також тим, які повернулися з фронту і потребують нашої допомоги», - йдеться у зверненні управи Союзу українських організацій Австралії, розміщеному на офіційному веб-сайті об'єднання.

Варто зазначити, що від початку збройного конфлікту на сході нашої держави лише за посередництвом СУОА українці Австралії перерахували понад $200 000 допомоги на різні благодійні проекти в Україні, зокрема задля підтримки програми «Захист патріотів».

 Іван Юсип’юк, КАНБЕРРА, 30 грудня 2016 року

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-