Netflix розпочав зйомки четвертого та п'ятого сезонів «Відьмака»

Netflix розпочав зйомки четвертого та п'ятого сезонів «Відьмака»

Відео
Укрінформ
У Великій Британії розпочалися зйомки четвертого та п’ятого сезонів «Відьмака», які охоплять три книги Анджея Сапковського та завершать серіал.

Як передає Укрінформ, про це Netflix повідомив на своєму офіційному сайті Tudum.

Компанія Netflix оголосила, що п’ятий сезон серіалу «Відьмак» буде завершальним.

«Ми дуже раді, що зможемо довести книги Анджея Сапковського до епічного і задовільного завершення», – сказала виконавча продюсерка та шоуранер телесеріалу Лорен Шмідт Гіссріч.

Два останніх сезони охоплюватимуть три книги Сапковського, зокрема «Хрещення вогнем», «Вежа ластівки» та «Володарка озера».

Зазначається, що це буде перший сезон, в якому роль головного персонажа Геральта із Рівії зіграє не Генрі Кавілл, а австралійський актор Ліам Гемсворт.

На сторінці серіалу «Відьмак» у соцмережі Х також опублікували допис, в якому повідомляється про початок зйомок 4-го сезону.

«Це офіційно, 4 сезон «Відьмака» вже у виробництві. Але це ще не все: ми вже плануємо 5-й сезон, який буде фінальним і приведе епічне шоу до гідного завершення. До зустрічі на «Континенті», – йдеться у дописі.

Читайте також: У Netflix розглядають можливість створення чотирисерійного фільму «Довбуш» - режисер

Як повідомляв Укрінформ, у жовтні 2022 року британський актор Генрі Кавілл, виконавець ролі Геральта у перших трьох сезонах "Відьмака" (Witcher), заявив, що йде з серіалу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-